2021-10-06 14:32:00

Changemakers Youth Forum

The Changemakers Youth Forum takes place on Saturday the 16th of October. It promises inspiring keynotes, engaging workshops, a career fair and exhibition area, lots of networking opportunities, and so much more!

Credit: GiLE Foundation
 
On the 1st of September 2021, a significant milestone was achieved when seven organisations signed a Framework Cooperation Agreement to officially formalise their collective commitment to create the Changemakers Youth Forum #CYF

This event is indeed an unmissable opportunity! It takes place on Saturday the 16th of October, and it promises inspiring keynotes, engaging workshops, a career fair and exhibition area, lots of networking opportunities, and so much more!

Register for free today, and join hundreds of students and young professionals:

https://cyf.hu/registration/

Highlights:

☑️ 15+ free sessions will take place on the day

☑️ 300+ students and young professionals are expected

☑️ Free skills development opportunities will be available (workshops)

☑️ Appreciate plenty of networking opportunities with young leaders and changemakers

☑️ Participate in intellectual discussions to shape your future

☑️ Gain more knowledge to future-proof your career

☑️ Attend the optional CYF After Party!

The Changemakers Youth Forum #CYF is a youth-led, international platform that actively promotes skills development, youth engagement, youth participation, and youth leadership. This event is organised by the GiLE Foundation, Pact4Youth Hungary, V4SDG, ESN Hungary, International Diplomatic Student Association, AIESEC in Hungary, and Simonyi Károly Szakkollégium

For more details, visit their website: https://cyf.hu/ 

                                                  Credit: GiLE Foundation
 

 

Hírek

Magic Mitten - eszköztár a háború által érintett gyermekek támogatására

Magic Mitten - eszköztár a háború által érintett gyermekek támogatására

25/04/2024

A Magic Mitten egy applikáció és egy kinyomtatható könyv, amelyet a háború sújtotta gyermekek támogatására fejlesztettek ki. A megalapozott kutatások és a kognitív viselkedéselmélet alapján kidolgozott Magic Mitten segít a gyerekeknek megbirkózni a háború következményeivel, beleértve a veszteséget, a félelmet és a fájdalmas emlékeket. A Magic Mitten mesemondás, interaktív gyakorlatok és lenyűgöző illusztrációk keveréke, amely rezonál a gyerekek tapasztalataira, és segíti érzelmi és szociális fejlődésüket.

The Glass is Forever – Az üveg örök!

The Glass is Forever – Az üveg örök!

19/04/2024

A Budapest 2. kerületi Klebelsberg Kultúrkúria ad helyszínt a 6. GlasSpring kortárs üvegművészeti kiállításnak, melynek fontos célkitűzése a generációról generációra hagyományozott, ma már szinte kizárólag autonóm módon, kis műhelyekben, stúdiókban gyakorolt szaktudás és művészet aktuális állapotának és fejlődésének bemutatása. Teret nyújt a résztvevő közel hatvan művész, köztük tíz MOME üvegszakos hallgató egyéni útkeresésének bemutatásához. 

Vízkonfliktusok kezelésével foglalkozó UNESCO Tanszék

16/04/2024

Sikeresen lezárult egy új - a vízkonfliktusok kezelésével foglalkozó - UNESCO Tanszék létrehozásának egyéves folyamata a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen, így 2024. március 21-én hivatalosan is létrejött Magyarország harmadik UNESCO tanszéke. Az egyetem Víztudományi Kara ad otthont az UNESCO Tanszéknek a Vízkonfliktusok Kezeléséről (UNESCO Chair on Water Conflict Management), Szöllősi-Nagy András professzor vezetésével. A tanszék munkájába a Nemzeti Közszolgálati Egyetem további munkatársai mellett több magyarországi felsőoktatási intézmény, és természetesen több kontinens, nemzetközileg elismert oktatói és kutatói szintén bekapcsolódnak majd.