2017-03-26 09:57:00

Partnerség

Tisztelt Érdeklődő! 

Amennyiben az UNESCO Magyar Nemzeti Bizottságával együttműködésben szeretne programot, eseményt szervezni, kiadványt készíteni vagy egyéb módokon együttműködni az UNESCO Magyar Nemzeti Bizottsággal, kérjük, hogy javaslatát Dr. Réthelyi Miklós, az UNESCO Magyar Nemzeti Bizottság elnöke részére küldje meg az info@unesco.hu címre.

Amennyiben az UNESCO központjának vagy valamely egyezményének támogatását vagy együttműködését szeretné kérni, ahhoz mindenképpen az UNESCO Központjának, vagy adott egyezményéhez tartozó titkárságának írásos engedélye szükséges. 

Ez minden esetben pontosan szabályozott folyamat szerint zajlik, melyről az UNESCO központi, https://en.unesco.org/logopatronage oldalán tájékozódhat. 

A Világörökség egyezménnyel, a hazai világörökségi és várományos helyszínekkel kapcsolatos ügyekben, valamint a világörökségi logó használatával kapcsolatban, kérjük, forduljon a Építési és Közlekedési Minisztérium Műemlékvédelemért Felelős Helyettes Államtitkárságához (1358 Budapest, Pf.: 14. vagy vilagorokseg@ekm.gov.hu)

 

 

Együttműködő partnereink: 

 

Agenda 2030 Kutatóműhely a globális együttélésről

Agrárminisztérium

Innovációs és Technológiai Minisztérium

 

Külgazdasági és Külügyminisztérium

Miniszterelnökség Egyházi és Nemzetiségi Kapcsolatokért Felelős Államtitkárság

Szegedi Információtörténeti Műhely